Restaurantsjefer

Restaurantsjefer planlegger, organiserer og leder virksomheten på kafeer, restauranter og andre spisesteder.

Ferdighetsnivå: Dyktige

Sjekk din lønn

  • Flertallet av Restaurantsjefer tjener en lønn mellom NOK26,103 og NOK54,412 per måned i 2024.
  • En månedslønn for inngangsnivå Restaurantsjefer varierer fra NOK26,103 til NOK41,598.
  • Etter å ha fått 5 års arbeidserfaring, vil inntekten være mellom NOK27,950 og NOK43,123 per måned.

Oppgaver

  • Planlegge menyer i samarbeid med sjefskokk/kjøkkensjef
  • Planlegge og organisere spesialarrangementer
  • Ha ansvaret for innkjøp av varer og prissetting i henhold til budsjettet
  • Føre register over lagerbeholdning og finansielle transaksjoner
  • Sikre at spiserom, kjøkken og matlagring følger lover og regler angående hygiene, er funksjonelle og gir et godt inntrykk
  • Evaluere kunders tilbakemeldinger angående måltidet og servicen
  • Ansette medarbeidere, sette opp turnusplan, veilede servitører og kjøkkenpersonalet
  • Ta i mot reservasjoner, hilse på gjester og bistå ved bestillinger
  • Forhandle fram arrangementer med kunder og leverandører
  • Sikre at regler for medarbeidernes helse og sikkerhet blir fulgt

Vennligst gjennomfør vår undersøkelse om arbeid og lønn.

 
Loading...