Restaurantsjefer planlegger, organiserer og leder virksomheten på kafeer, restauranter og andre spisesteder.
Ferdighetsnivå:
Dyktige
Sjekk din lønn
- Flertallet av Restaurantsjefer tjener en lønn mellom NOK26,103 og NOK54,412 per måned i 2024.
- En månedslønn for inngangsnivå Restaurantsjefer varierer fra NOK26,103 til NOK41,598.
- Etter å ha fått 5 års arbeidserfaring, vil inntekten være mellom NOK27,950 og NOK43,123 per måned.
Salary Calculator
Oppgaver
- Planlegge menyer i samarbeid med sjefskokk/kjøkkensjef
- Planlegge og organisere spesialarrangementer
- Ha ansvaret for innkjøp av varer og prissetting i henhold til budsjettet
- Føre register over lagerbeholdning og finansielle transaksjoner
- Sikre at spiserom, kjøkken og matlagring følger lover og regler angående hygiene, er funksjonelle og gir et godt inntrykk
- Evaluere kunders tilbakemeldinger angående måltidet og servicen
- Ansette medarbeidere, sette opp turnusplan, veilede servitører og kjøkkenpersonalet
- Ta i mot reservasjoner, hilse på gjester og bistå ved bestillinger
- Forhandle fram arrangementer med kunder og leverandører
- Sikre at regler for medarbeidernes helse og sikkerhet blir fulgt