Restaurantsjefer

Restaurantsjefer planlegger, organiserer og leder virksomheten på kafeer, restauranter og andre spisesteder.

Ferdighetsnivå: Dyktige

Sjekk din lønn

  • Spredning i lønn for flertallet arbeidstakere i Restaurantsjefer - fra NOK24,687 til NOK62,051 per måned- 2025.
  • Vanligvis tjener personer i yrket Restaurantsjefer mellom NOK24,687 og NOK38,548 brutto per måned som en startlønn.
  • Med 5-års erfaring ligger lønnen på mellom NOK30,763 og NOK46,003 per måned med en arbeidsuke på 37.5 timer.

Oppgaver

  • Planlegge menyer i samarbeid med sjefskokk/kjøkkensjef
  • Planlegge og organisere spesialarrangementer
  • Ha ansvaret for innkjøp av varer og prissetting i henhold til budsjettet
  • Føre register over lagerbeholdning og finansielle transaksjoner
  • Sikre at spiserom, kjøkken og matlagring følger lover og regler angående hygiene, er funksjonelle og gir et godt inntrykk
  • Evaluere kunders tilbakemeldinger angående måltidet og servicen
  • Ansette medarbeidere, sette opp turnusplan, veilede servitører og kjøkkenpersonalet
  • Ta i mot reservasjoner, hilse på gjester og bistå ved bestillinger
  • Forhandle fram arrangementer med kunder og leverandører
  • Sikre at regler for medarbeidernes helse og sikkerhet blir fulgt

Vennligst gjennomfør vår undersøkelse om arbeid og lønn.

 
Loading...