Restaurantsjefer planlegger, organiserer og leder virksomheten på kafeer, restauranter og andre spisesteder.
Ferdighetsnivå:
Dyktige
Sjekk din lønn
- Spredning i lønn for flertallet arbeidstakere i Restaurantsjefer - fra NOK24,687 til NOK62,051 per måned- 2025.
- Vanligvis tjener personer i yrket Restaurantsjefer mellom NOK24,687 og NOK38,548 brutto per måned som en startlønn.
- Med 5-års erfaring ligger lønnen på mellom NOK30,763 og NOK46,003 per måned med en arbeidsuke på 37.5 timer.
Salary Calculator
Oppgaver
- Planlegge menyer i samarbeid med sjefskokk/kjøkkensjef
- Planlegge og organisere spesialarrangementer
- Ha ansvaret for innkjøp av varer og prissetting i henhold til budsjettet
- Føre register over lagerbeholdning og finansielle transaksjoner
- Sikre at spiserom, kjøkken og matlagring følger lover og regler angående hygiene, er funksjonelle og gir et godt inntrykk
- Evaluere kunders tilbakemeldinger angående måltidet og servicen
- Ansette medarbeidere, sette opp turnusplan, veilede servitører og kjøkkenpersonalet
- Ta i mot reservasjoner, hilse på gjester og bistå ved bestillinger
- Forhandle fram arrangementer med kunder og leverandører
- Sikre at regler for medarbeidernes helse og sikkerhet blir fulgt