Kokker planlegger, forbereder og tilbereder mat i henhold til oppskrifter eller etter instruksjon fra kjøkkensjef, og jobber på hoteller, institusjoner, restauranter og andre spisesteder, på skip, passasjertog eller i private hjem.
Ferdighetsnivå:
Ganske dyktig
Sjekk din lønn
- Spredning i lønn for flertallet arbeidstakere i Kokker - fra NOK20,419 til NOK58,127 per måned- 2025.
- Vanligvis tjener personer i yrket Kokker mellom NOK20,419 og NOK39,990 brutto per måned som en startlønn.
- Med 5-års erfaring ligger lønnen på mellom NOK26,128 og NOK45,747 per måned med en arbeidsuke på 37.5 timer.
Salary Calculator
- Første linje veileder food service arbeidere
- Første linje veileder mat forberedelse arbeidere
- Hurtigmatrestauranter grenen manager
- Indisk kokk
- Indonesisk kokk
- Institution kokk
- Japansk kokk
- Kinesisk kokk
- Kokk som lager latinamerikansk mat
- Kokk, alle andre
- Mat forberedelse arbeideren
- Restaurant kokk
- Ship kokk
Oppgaver
- Planlegge måltider og tilberede mat
- Planlegge, ha oppsyn med og samordne kjøkkenarbeid
- Kontrollere matkvalitet
- Veie, måle og blande ingredienser i henhold til oppskrifter eller etter egen bedømmelse
- Styre temperaturen på komfyrer, griller mv. Og holde kjøkken og kjøkkenutstyr rent
- Betjene store matlagingsmaskiner som griller, frityrgryter mv.